Om oss

Promiso rekrutterer og bemanner til privat næringsliv og offentlig sektor. Vi tilbyr tjenester innen rekruttering, personalutleie og rådgivning. Promiso jobber etter prinsippet «Vi bryr oss!». Vi skal bruke tid på å avdekke og forstå behovet til bedrift og kandidat. Ambisjonen er å skape en god og langsiktig relasjon mellom partene.

  • Lang erfaring og inngående kunnskap til bransjen
  • Ressurspersoner med lang og variert erfaring fra toppstillinger i norsk næringsliv
  • Spennende verktøykasse med fokus på innovativ bruk av teknologi
  • Stort kandidatnettverk

SE VÅRE TJENESTEOMRÅDER

Rekruttering og bemanning er som å håndplukke de mest verdifulle spillerne til ditt bedriftslag. Det handler om å finne de ferdighetene og egenskapene som kompletterer din bedrifts mål og kultur. Enten du trenger en midlertidig stjernespiller for å dekke en skade, eller en langsiktig kaptein for å lede laget, er bemanning nøkkelen til å maksimere din bedrifts potensiale.

«Som rådgiver er jeg oppriktig opptatt av å bry meg, og yte det lille ekstra for våre kunder og kandidater. Trygge kandidater med riktig kompetanse gir de mest fornøyde kundene. I det lange løp er det dette som er avgjørende»

Bjørn Even Stabæk, Seniorrådgiver

Vi bistår gjerne deg og din virksomhet! Ta kontakt med oss i dag, enten på telefon, e-post eller via kontaktskjemaet nederst på siden.

Teamet

Espen Horsrud

Daglig leder

 

Espen har lang erfaring med rekruttering, ledelse og lederutvikling. Han liker å forstå mennesker og deres unike styrker, og engasjerer seg for å skape en meningsfull forbindelse mellom den enkelte og bedriftens kultur. Espen er sertifisert i SHL.

Bjørn Even Stabæk

Seniorrådgiver

 

Bjørn Even har utdannelse innen personaladministrasjon og kompetanseutvikling og mer enn 20 års erfaring med rekruttering og bemanning. Han er en god relasjonsbygger og har alltid fokus for å finne den rette kandidaten for kunden basert på både realkompetanse og personlig egnethet. Bjørn Even er sertifisert i SHL.

Marianne Winnes

Seniorrådgiver

 

Marianne har 18 års erfaring fra rekrutterings- og bemanningsbransjen og solid ledererfaring fra detaljhandelen. Hun har bred erfaring innen salg, ledelse og støttefunksjon mot bedrifter. Marianne jobber dedikert og tett med kundene og kandidatene. Hun er opptatt av å forstå kundens behov for å finne rett kandidat til rett plass.

Odd Johnsen

Seniorrådgiver

 

Odd har vært 24 år i bemanningsbransjen og har solid erfaring innen salg og service. God oppfølging av både kunder og ansatte er noe han har brent for i alle år. Han er en stor lagspiller som er opptatt av å finne den rette lagspilleren for bedriftene i Drammens området. Odd har jobbet lokalt i alle år, og Drammen er i hans hjerte.

Janne Ellingsen

Seniorrådgiver

 

Janne har jobbet som selvstendig næringsdrivende gjennom store deler av arbeidslivet. Drift, ledelse, personalansvar, salg og kundeservice ligger naturlig for henne, og er noe av drivkraften hennes for å finne rett person til bedrifter og samarbeidspartnere. Janne har erfaring med pedagogisk ledelse og brenner for nettverksbygging, arbeidsglede og arbeidsmiljø.

Elen Fosså

Bemanningsrådgiver

 

Elen ser verdien av den gode samtalen, og å kunne se muligheter videre. Med hjerte for kandidatene og tilliten til kundene skapes gode jobbrelasjoner. Elen har bred kompetanse innen salg, kundebehandling, som kursholder og faglærer. Dette har styrket henne, og styrket ønske om å jobbe med mennesker. Erfaringen gir driv etter å skape gode resultater.

Gode kolleger på riktig sted, i riktig team skaper fremdrift og suksess.

Maria Nordmark

HR-konsulent pedagogisk

 

Maria er en dedikert og profesjonell person med utdanning og erfaring innen veiledning, HR, pedagogisk og rekruttering.
Hun har jobbet som assistent i barnehager i flere år, og har de siste årene spesialisert seg på bemanning av pedagogisk personell. Maria er opptatt av å bygge gode relasjoner til våre samarbeidspartnere og ansatte, og brenner for å rekruttere de beste kandidatene til kundene våre. For å sikre en god hverdag for barna, er hun opptatt av at de voksne er trygge i sin rolle.